Hvordan tester man sin elcykel

Det kan være svært at finde ud af, om man har fået fat i den helt rette elcykel. En god måde at finde ud af, om det er den helt rette elcykel du har fået fat i er at lave en elcykel test, hvor man tester hvordan cyklen virker.

Der er mange muligheder for at lave den helt rette test, men en af de bedste måde er helt klart at køre en tur på den selv. I nogle tilfælde vil du oven i købet have muligheden for at kunne lå en elcykel med hjem fra cykelhandleren, så du kan bruge en hel weekend på at køre længere ture.

Udover diverse elcykel test er det også vigtigt, at du husker at holde styr på alle specifikationerne. Har du få fat i en elcykel med den rette batteriteknologi? Er motoren kraftig nok til at trække dig op af de største bakker i din nærhed? At du ikke kan nøjes med blot at lave din egen elcykel test skyldes, at der er faktorer som ikke kan ses udefra, der kan påvirke din oplevelse meget i længden – eksempelvis batteritypen.

Har du hør nok om elcykler og elcykel test? Du kan finde meget mere om emnet på Wikipedia.

Se også So Ein Ding-udsendelsen om elcykler herunder.


 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>